Nyhed, pluk selv grøntsager:

 

Sukkerærter/slikærter:

Lækre sprøde sukkerærter, hele bælgen spises. Gode i salater og til wok. Kan fryses.

 

Bønner:

Haricots vert: Lange, slanke grønne bælge. Skal koges eller steges før de spises. Kan fryses.

Snittebønner: Store, flade, lange grønne bønner. Velegnet til asiatiske retter. Skal koges eller steges før de spises. Kan fryses.

 

Rødbeder:

Rød og hvid stribet rødbede (bolchebeder). Sødere smag end almindelige rødbeder. Farver ikke ved sammenblanding med andre rodfrugter.

 

Løg:

Rødløg og zittauerløg (alm. løg). Kan høstes tidligt og bruges som forårsløg/salatløg.

 

Squash:

Zucchini eller courgette: Små fine grønne squash. Sommersquash. Bruges i salater, til gryderetter og på grillen. Reven squash kan fryses og bruges i bagværk om vinteren.

Butternut: Aflang orange-gul squash. Vintersquash. Sød, nøddeagtig smag. Kan anvendes i supper, bagværk og sammenkogte retter.

Spaghetti: Aflang hvid-gul squash. Midten er fyldt med spiselige kerner. Når squashen koges eller bages bliver frugtkødet løst og skilles let i strimler, som minder om spaghetti.